07:37 17.12.2019

Держдепартамент США попередив про санкції щодо постачальників Ірану матеріалів для металургійної промисловості

1 хв читати
Держдепартамент США попередив про санкції щодо постачальників Ірану матеріалів для металургійної промисловості

США попередили, що юридичні та фізичні особи, які поставляють Ірану матеріали для його сталеливарної промисловості, підпадають під американські санкції.

"Держдепартамент США поширює консультативний документ, щоб попередити всіх про ризики американських санкцій для сторін, що беруть участь у поставках або експорті до Ірану графітових електродів і голчастого коксу, які є важливими матеріалами для сталеливарної промисловості Ірану", - йдеться в поширеному держдепом документі.

У ньому зазначається: "Уряд США вживає рішучих заходів, щоб позбавити уряд Ірану доходів, одержуваних від сталеливарного сектора, оскільки ці кошти можуть бути використані іранським режимом для нагнітання згубної поведінки, включно з його програмою поширення, регіональної агресії і підтримки терористичних груп".

Під санкції з боку США можуть потрапити "юридичні та фізичні особи, включно, але не обмежуючись ними, виробники і експортери графітових електродів і голчастого коксу, портові оператори, вантажовідправники, судноплавні компанії, оператори і власники суден", які пов'язані з поставками згаданих матеріалів, "незалежно від їх громадянства або місцезнаходження", повідомляє держдеп.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА