20:26 17.12.2019

Усіх затриманих після зіткнень під Радою відпустили

2 хв читати
Усіх затриманих після зіткнень під Радою відпустили

Усіх затриманих під час зіткнень учасників протестів і правоохоронців під Верховною Радою у вівторок відпустили з Печерського відділення поліції, повідомив лідер партії "Національний корпус", перший командир полку "Азов" Андрій Білецький.

"Усіх затриманих відпустили з Печерського відділення. Ми відстояли своїх людей. Відстоїмо і Україну. Білецький", - написав політик у своєму телеграм-каналі у вівторок ввечері.

Як повідомлялося, біля будівлі Верховної Ради в центрі Києва у вівторок уранці відбуваються одночасно чотири акції протесту, в яких беруть участь кілька тисяч осіб. Зокрема, крім протесту проти відкриття ринку землі, відбувається акція організації "АвтоЄвроСила", яка вимагає спростити систему розмитнення автомобілів на "єврономерах", протестують противники законопроекту №0931, який передбачає приведення до європейських стандартів законодавства у сфері протидії дискримінації, а також члени Федерації профспілок Україна, котрі підтримують законопроекти Трудового кодексу України №2410, Кодексу України про працю №2410-1.

Правоохоронці розібрали і винесли з місця проведення акції на вулиці Грушевського військові намети, які намагалися встановити протестувальники.

У відповідь учасники акції почали кидати в правоохоронців каміння, порожні пластикові пляшки і димові шашки. Також було видно використання сльозогінного газу, проте хто саме його застосував, невідомо.

Пізніше швидка допомога забрала потерпілого під Радою протестувальника.

Пізніше радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк повідомив, що в результаті зіткнень учасників протестів і правоохоронців під Верховною Радою у вівторок постраждали 17 правоохоронців і були затримані 26 осіб.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Насильство російських військових над мирними жителями має системний характер - Офіс генпрокурора

Україна і Польща погодили продовження діяльності Польського центру підтримки культури в Україні на 2024 рік

World Monuments Fund реалізує майже 20 проєктів, спрямованих на збереження архітектурної спадщини України

Зеленський звільнив Марка Шевченка з посади посла України в Молдові

Глави МЗС України та Індії провели в Нью-Делі двосторонні переговори та оглядове засідання міжурядової комісії

Карандєєв анонсував будівництво безпечного фондосховища для українських музейних цінностей

У низці областей України в п'ятницю очікуються грози

Наразі немає інформації про можливий перетин повітряного простору Молдови російськими ракетами під час атаки на Україну - ПС ЗСУ

Зеленський назвав пріоритети в роботі РНБО

На Хмельниччині внаслідок атаки РФ пошкоджено 6 приватних будинків і дитячий табір, без постраждалих

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА