07:07 20.12.2019

Переговори щодо газу з Україною на високому рівні продовжаться в п'ятницю в Мінську

1 хв читати
Переговори щодо газу з Україною на високому рівні продовжаться в п'ятницю в Мінську

Газові переговори з Україною продовжаться в п'ятницю в Мінську, повідомили журналістам в "Газпромі".

"Переговори не технічні. Рівень високий. Від "Газпрому" - глава компанії Олексій Міллер", - сказали в компанії.

Напередодні в четвер у Берліні сторони погодили протокол з усього комплексу питань взаємовідносин Росії і України в газовій сфері, який повинен бути узгоджений на вищому рівні.

"Ми сьогодні дійсно дуже добре попрацювали, підготували проект протоколу, детальний протокол, який у високому ступені готовності, який наразі вимагає узгодження і сподіваюся, що найближчим часом ми вийдемо на остаточні домовленості", - сказав за підсумками міністр енергетики РФ Олександр Новак.

Як повідомлялося, в Берліні в четвер відбулися російсько-українські переговори щодо газу за участю міністра економіки ФРН Петера Альтмаєра і уповноваженого федерального уряду ФРН щодо транзиту газу через Україну Георга Графа Вальдерзее, а також Мароша Шефчовича.

З російського боку в зустрічі брали участь голова правління "Газпрому" (MOEX: GAZP) Олексій Міллер, глава Міненерго РФ Олександра Новак. З української сторони - міністр енергетики та захисту довкілля України Олексій Оржель, виконавчий директор "Нафтогазу" Юрій Вітренко, глава компанії "Оператор ГТС України" Сергій Макогон.

 

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА