16:44 20.12.2019

Поліція відкрила провадження та затримала трьох громадян Білорусі через бійку з правоохоронцями у центрі Києва

1 хв читати

Поліція Києва затримала трьох громадян Республіки Білорусь і відкрила справу за фактом зіткнення у п'ятницю на вул. Хрещатик, унаслідок якого постраждали четверо правоохоронців.

"За цим фактом слідчий відділ Печерського УП ГУНП у Києві розпочав кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 КК України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу), і у порядку ст. 208 КПК України затримано трьох громадян Республіки Білорусь", - повідомляє прес-служба поліції Києва.

Як повідомлялося, сьогодні на вул. Хрещатик до співробітників поліції під час несення служби підійшла група агресивно налаштованих осіб. Вони почали нецензурно висловлюватися, внаслідок чого виник конфлікт. У відповідь на вимоги поліцейських припинити правопорушення молоді люди застосували сльозогінний газ і влаштували бійку, повідомила прес-служба поліції Києва.

До управління поліції було доставлено вісьмох учасників події для встановлення їхніх особистих даних, надання пояснень та з'ясування обставин події. Четверо поліцейських звернулися за медичною допомогою.

Подію зареєстровано в журналі Єдиного обліку заяв та повідомлень Печерського управління поліції. Після першочергової перевірки діям правопорушників буде надано правову кваліфікацію.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА