20:42 20.12.2019

Затримано підозрюваного у замаху на сина першого президента Грузії

1 хв читати
Затримано підозрюваного у замаху на сина першого президента Грузії

Грузинське МВС у п'ятницю ввечері повідомило про затримання п'яти осіб у справі про спробу вбивства молодшого сина першого президента Грузії Звіада Гамсахурдія Цотне.

Як заявив на брифінгу заступник міністра внутрішніх справ республіки Володимир Борцвадзе, за звинуваченням у спробі умисного вбивства затримано жителя Тбілісі 1991 року народження. За його словами, також затримано ще четверо осіб, які звинувачуються в тому, що не повідомили правоохоронні органи про особливо тяжкий злочин.

Як розповів заступник голови МВС, слідством встановлено, що затриманий Т.Г. 19 грудня на вулиці Гальській в ​​Тбілісі під час сварки завдав кілька ножових поранень Гамсахурдія-молодшому, після чого зник з місця злочину.

За заявою Борцвадзе, затриманому за підозрою в спробі вбивства загрожує від 7 до 15 років в'язниці. Решті - від 3 до 7 років.

Цотне Гамсахурдія був поранений в Тбілісі 19 грудня ввечері біля власного будинку. За повідомленнями грузинських ЗМІ, його стан залишається вкрай важким, 43-річний чоловік отримав кілька проникаючих ножових поранень у груди, також у нього є рани на голові.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА