14:49 22.12.2019

Укравтодор повідомив про відкриття відремонтованого шляхопроводу на харківській окружній в Пісочині

2 хв читати
Укравтодор повідомив про відкриття відремонтованого шляхопроводу на харківській окружній в Пісочині

Рух шляхопроводом у районі смт Пісочин Харківського району Харківської області, частина якого обвалилася влітку, було відкрито після ремонту в неділю, повідомляється на сторінці Державного агентства автомобільних доріг України ("Укравтодор") у соцмережі Facebook.

"Зусиллями і коштами Укравтодору об’єкт повністю відремонтовано. Всі роботи вдалося провести за 4 місяці. Вітаю жителів області  з довгоочікуваним відкриттям", - заявив голова "Укравтодору" Олександр Кубраков.

Як наголошується в повідомленні, шляхопровід вже обладнаний дорожніми знаками, нанесено нову розмітку. Крім того, встановлено обмеження руху транспортних засобів, загальна вага яких перевищує 20 т.

"Це перший крок на шляху інфраструктурних змін у Харківській області. Вже наступного року пріоритетним проектом стане Н-26 Чугуїв-Мілове. Плануємо повністю закінчити ремонт цієї дороги. Крім того, відновимо 4 мости на дорогах державного значення", - додав Кубраков.

Як повідомляє прес-служба Харківської обласної державної адміністрації, рух мостом відкрито, як і планувалося, 22 грудня.

"Перед відкриттям відновлений міст випробували навантаженням. Відновлений проліт витримав 240 тонн (ця цифра відповідає європейським нормам). Однак поки що мостом дозволено проїзд транспорту вагою до 80 тонн (щоб весь міст витримував великі навантаження, слід у плановому режимі провести його капремонт)", - повідомляє прес-служба Харківської облдержадміністрації.

Голова обладміністрації Олексій Кучер повідомив, що практика онлайн-трансляції робіт, що застосовувалася упродовж останнього місяця ремонту мосту, буде поширена і на інші інфраструктурні об'єкти, зокрема на будівництво нового онкоцентру.

"Дуже важливо, що ремонтні роботи на мосту люди бачили онлайн. Це, по суті, був пілотний проект. Далі всі інфраструктурні проекти я хочу демонструвати так само", - сказав він.

Як повідомлялося, 25 серпня обрушилася одна сторона мосту на Харківській окружній дорозі від ринку "Лоск" у бік селища Пісочин. Унаслідок події ніхто не постраждав. За даними "Укравтодору", аварійне руйнування частини шляхопроводу сталося через динамічний удар перевантаженої фури.

Обстеження мосту в травні 2018 року засвідчило наявність низки дефектів і необхідність обмеженої експлуатації.

Поліція почала кримінальне провадження за ч. 2 ст. 367 (службова недбалість) і ч. 2 ст. 275 (порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд) Кримінального кодексу України.

Начальник Служби автомобільних доріг області Євген Зражевець повідомив у листопаді, що ремонт поламаної частини мосту планується закінчити до 22 грудня.

21 листопада Кучер доручив встановити камери відеоспостереження та організувати онлайн-трансляцію робіт з відновлення мосту.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поблизу Дніпра збито розвідувальний дрон окупантів

Microsoft і Coca-Cola уклали угоду, яка фокусується на можливостях ШІ

ВР не розглядала законопроєкту про застосування англійської мови у вівторок через резонанс норми про дубляж

У Національному музеї "Чорнобиль" розпочала роботу сервісна зона для відвідувачів

Зеленський провів кілька нарад щодо організації інавгураційного Саміту миру

Зеленський повідомив, що на підприємствах українського ОПК задіяно щонайменше 300 тис. співробітників

Українська авіація за добу завдала ударів по 15 місцях скупчення окупантів - Генштаб ЗСУ

ЗС України відбили 59 атак окупантів за добу на шести напрямках

ВР ухвалила в першому читанні законопроєкт про посилення відповідальності за незаконний обіг підакцизних товарів

Профільний комітет рекомендував ВР прийняти за основу законопроєкт про захист інтересів власників земельних паїв

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА