13:33 23.12.2019

Обвинувачений у вбивстві ветерана АТО в центрі Києва засуджений до 13 років позбавлення волі - прокуратура

2 хв читати
Обвинувачений у вбивстві ветерана АТО в центрі Києва засуджений до 13 років позбавлення волі - прокуратура

Шевченківський районний суд Києва засудив до 13 років позбавлення волі Анатолія Чивікова, обвинуваченого у вбивстві ветерана АТО Сергія Олійника в центрі Києва в 2017 році, повідомила прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець.

"До 13 років позбавлення волі засуджено обвинуваченого в жорстокому вбивстві ветерана АТО Сергія Олійника, яке сталося в червні 2017 року біля Золотих воріт. Кілька хвилин тому Шевченківський райсуд столиці оголосив вирок у цій резонансній справі", - написала Максимець на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

За її словами, прокурор у дебатах просив для обвинуваченого 13 років позбавлення волі, у такий спосіб суд повністю підтримав позицію обвинувачення.

Агентству "Інтерфакс-Україна" Максимець уточнила, що підсудний не визнав себе винним у скоєнні злочину і просив суд виправдати його.

Як повідомлялося, 57-річний Олійник був убитий серед білого дня на багатолюдній площі в центрі Києва після того, як нетверезий місцевий житель почав агресивно приставати до його сина, який напередодні закінчив консерваторію та грав на піаніно. Батько музиканта спробував врегулювати конфлікт, але отримав від нападника смертельні ножові поранення в живіт і в груди, від яких помер на місці.

Вбивцю, 58-річного Анатолія Чивікова, раніше несудимого, затримали того самого дня на даху 5-поверхового житлового будинку навпроти місця вбивства.

Сергій Олійник в АТО був начальником розвідки 1-го батальйону 54-ї ОМБр, служив у Мар’їнці, після чого заснував та очолив Всеукраїнську профспілку ветеранів АТО і волонтерів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни обстріляли п'ять громад у прикордонні, є руйнування й поранені

ДБР викрило групу шахраїв, які виманюють у людей гроші під виглядом співробітників Бюро

У Нью-Йорку чоловік спробував вчинити самоспалення поблизу будівлі суду, де слухають справу Трампа

20 квітня: Яке сьогодні свято, все про цей день

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА