07:46 24.12.2019

Бойовики продовжують обстрілювати позиції ЗС України на Донбасі з різного озброєння, без втрат

1 хв читати
Бойовики продовжують обстрілювати позиції ЗС України на Донбасі з різного озброєння, без втрат

У понеділок, 23 грудня, бойовики 7 разів порушили режим припинення вогню, обстрілявши позиції підрозділів українських військових з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї, повідомляє прес-центр операції об'єднаних сил.

"У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 6 обстрілів позицій об'єднаних сил ... Один обстріл позицій українських захисників зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ"... Учора, 23 грудня, в результаті ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців об'єднаних сил не було", - йдеться в ранковому зведенні, опублікованому на сторінці прес-центру в соцмережі Фейсбук.

З початку доби вівторка, 24 грудня, бойовики один раз порушили режим припинення вогню. "З гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів супротивник відкривав вогонь по захисниках населеного пункту Березове, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". Втрат з нашого боку немає", - йдеться в інформації.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА