18:17 24.12.2019

З опівночі бойовики сім разів обстріляли українські позиції, одного військовослужбовця поранено

1 хв читати
З опівночі бойовики сім разів обстріляли українські позиції, одного військовослужбовця поранено

Один український військовослужбовець дістав поранення внаслідок обстрілу з боку незаконних збройних формувань на сході України у вівторок з початку доби, повідомляється на сторінці Операції об'єднаних сил у соцмережі Facebook.

"Протягом цієї доби збройні формування Російської Федерації порушили режим припинення вогню сім разів... Сьогодні, 24 грудня, унаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець об'єднаних сил дістав поранення", - йдеться у повідомленні.

Відповідно до зведення, бойовики обстріляли позиції українських підрозділів із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Учасники розведення сил та засобів під вогонь не потрапили.

Як повідомлялося, після полудня Міністерство оборони України повідомляло про шість обстрілів з боку бойовиків із опівночі та одного пораненого унаслідок цього українського військового. "Воїна доставлено до військового мобільного госпіталю. Стан його здоров'я - задовільний", - розповів спікер Міноборони Дмитро Гуцуляк на брифінгу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА