20:14 24.12.2019

Трамп заявив про готовність США до будь-яких "сюрпризів" від Північної Кореї на Різдво

2 хв читати
Трамп заявив про готовність США до будь-яких "сюрпризів" від Північної Кореї на Різдво

США розберуться, що за сюрприз може готувати КНДР для Вашингтона на це Різдво, і відреагують відповідним чином, запевнив у вівторок журналістів президент США Дональд Трамп.

"Все в порядку. Ми дізнаємося, що там за сюрприз, і успішно вжиємо заходів з цього приводу", - сказав він під час спілкування з пресою у своїй резиденції Мар-а-Лаго в штаті Флорида.

"Ми подивимося, що станеться. У всіх є сюрпризи для мене, але подивимося, що буде. Я займуся ними (несподіваними подіями - ІФ), як тільки вони виявляться", - додав президент.

При цьому він припустив, що насправді керівництво Північної Кореї замість ракетного випробування відправить йому, Трампу, подарункову вазу.

Телеканал CNN раніше повідомляв з посиланням на джерело, обізнане щодо настроїв північнокорейського керівництва, що Північна Корея планує прийняти жорстку політику щодо США, яка передбачає, зокрема, відмову від переговорів з денуклеаризації. За словами співрозмовника телеканалу, нова політика КНДР щодо США, ймовірно, є так званим "різдвяним подарунком", який Пхеньян обіцяв зробити Вашингтону.

Співрозмовник зазначав, що лідер КНДР Кім Чен Ин зайняв "вичікувальну" позицію в зв'язку з тим, що Трамп виявився політично вразливим через процедури імпічменту.

Як підкреслило джерело, якщо Трамп переможе на президентських виборах 2020 року, то північнокорейці можуть бути більшою мірою готові до відновлення переговорів.

Раніше заступник міністра закордонних справ КНДР Рі Тге Сон, який займається відносинами з США, заявив, що Пхеньян більше не вірить в американську риторику щодо прагнення продовжувати двосторонній діалог. "Зараз черга за США, і тільки від них повною мірою залежить, який різдвяний подарунок вони хочуть отримати", - підкреслив дипломат.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українська ППО збила російську ракету в Криворізькому районі

Унаслідок обстрілу Сміли постраждали шість осіб - ДСНС

Умєров і помічник генсека НАТО обговорили ситуацію на полі бою і кроки на шляху до членства України в Альянсі

Двоє людей загинули, одна людина дістала поранень унаслідок вибуху в пункті прийому металобрухту на Львівщині

Рада підтримала в першому читанні законопроєкт про створення Держреєстру постраждалих від агресії РФ

ДБР з'ясовує обставини вибухів у Миколаєві, внаслідок яких загинули двоє військових і травмувалися п'ятеро рятувальників

Росіяни атакували вантажівку в Херсонській області, одна людина постраждала - ОВА

Суд розгляне клопотання Офісу генпрокурора про передання АРМА столичного ТРЦ Gulliver

Шмигаль і канцлер Казначейства Великої Британії Гант обговорили потреби України в енергообладнанні

ТЧХУ та працівники "швидкої" надали допомогу постраждалим співробітникам ДСНС у Миколаєві

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА