07:38 25.12.2019

Бойовики 9 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранено двох українських військових

1 хв читати
Бойовики 9 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранено двох українських військових

Незаконні збройні формування 9 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранено двох українських військовослужбовців, повідомляє прес-центр штабу операції об'єднаних сил.

"24 грудня збройні формування Російської Федерації 9 разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець об'єднаних сил отримав поранення", - йдеться в повідомленні на офіційній сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у середу вранці.

Один обстріл з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів супротивник зробив по захисниках населеного пункту Березове, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід".

Вісім обстрілів позицій українських захисників зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", а саме чотири рази неподалік Новолуганського - з 82 мм міномета - 9 гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї, поблизу з Кримським - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, біля населеного пункту Світлодарськ - із гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів, навколо Шумів - з гранатометів різних систем, у Троїцького - з крупнокаліберних кулеметів.

"З початку поточної доби російські окупаційні війська один раз порушили режим припинення вогню. Зі стрілецької зброї противник відкривав вогонь по позиціях українських захисників недалеко від населеного пункту Кримське. В результаті ворожого обстрілу один військовослужбовець отримав поранення", - додали в штабі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА