19:01 25.12.2019

Бойовики в середу обстрілювали позиції ЗС України на Донбасі зі 120мм і 82-мм мінометів

1 хв читати
Бойовики в середу обстрілювали позиції ЗС України на Донбасі зі 120мм і 82-мм мінометів

З початку доби середи, 25 грудня, бойовики на Донбасі порушили режим припинення вогню 8 разів, обстрілявши позиції підрозділів ЗСУ із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї, повідомляє прес-центр операції об'єднаних сил.

"Сьогодні, 25 грудня, в результаті ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців об'єднаних сил немає", - йдеться у зведенні, опублікованому в 18.00 середи на сторінці прес-центру в соцмережі Фейсбук.

Так, три обстріли українських позицій зафіксовані в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": двічі поблизу Красногорівки - з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів; поруч з н.п. Невельське - з міномета калібру 120 мм - 7 мін.

"П'ять обстрілів позицій українських захисників противник здійснив у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", а саме: поряд із Кримським - зі стрілецької зброї; чотири рази поблизу населеного пункту Луганське - з мінометів калібру 120 мм - 17 мін, 82-мм мінометів - 17 мін, а також гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів", - йдеться в звіті.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА