08:25 26.12.2019

Ізраїль заявив про перехоплення ракети з Гази під час передвиборчого мітингу Нетаньягу

1 хв читати
Ізраїль заявив про перехоплення ракети з Гази під час передвиборчого мітингу Нетаньягу

Армія оборони Ізраїлю (IDF) повідомила про перехоплення ракети, випущеної з сектора Гази ввечері 25 грудня. Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу виступав на передвиборчому заході в місті Ашкелон на південному заході країни, коли спрацювали сирени повітряної тривоги, зазначає Haaretz.

"Під час Хануки, фестивалю чудес, сучасне чудо Ізраїлю - Залізний Купол (ізраїльська система ПРО - ІФ) - щойно перехопив у повітрі ракету, випущену з з Гази по ізраїльських громадянах", - йдеться в повідомленні IDF в Твіттері.

Видання Haaretz опублікувало відео, на якому після отримання інформації про запуск ракет Нетаньягу відводять зі сцени. Пізніше він повернувся і продовжив свій виступ.

Ізраїльський прем'єр звернувся до тих, хто запустив ракети, із закликом "починати пакувати свої речі", натякаючи на те, що їх чекає аналогічна відповідь.

Як зазначає Jerusalem Post, подібний інцидент уже відбувався у вересні. Тоді Нетаньягу теж проводив передвиборчий захід саме тоді, коли надійшла інформація про запуск ракет.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА