08:40 26.12.2019

Жертвами тайфуну на Філіппінах стали 16 осіб

1 хв читати
Жертвами тайфуну на Філіппінах стали 16 осіб

Щонайменше 16 людей загинули в результаті руйнувань, викликаних тайфуном "Фанфон" на Філіппінах. Про це повідомляє агентство AFP з посиланням на владу країни.

Тайфун обрушився на Філіппіни 25 грудня. Швидкість вітру досягала 197 км / год. Загиблі проживали в містах і селах групи Вісайських островів у центральній частині країни.

Негода викликала значні руйнування: зірвані дахи будинків і вирвані стовпи. Одна з опор лінії електропередач впала, коли поруч проходив патрульний поліції - він загинув у результаті ураження електричним струмом.

Постраждали від тайфуну і популярні у іноземних туристів острова Боракай і Корон. Аеропорту Калибо, що обслуговує Боракай, завдано значних збитків, через що сталися затримки рейсів.

За даними Reuters, серед жертв є дитина. Більше 58 тис. людей були евакуйовані зі своїх будинків у центральних провінціях Капіса, Ілойло і Лейте.

"Фанфон" віднесли до тайфунів другої категорії. Як пише AFP, його вже порівняли з тайфуном "Хаян", в результаті якого в 2013 році загинули і пропали безвісти 7,3 тис. осіб на Філіппінах.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА