08:12 27.12.2019

27 грудня буде розглянуто апеляцію захисту екс-беркутівців на продовження їм терміну арешту в рамках підготовки їх до обміну

2 хв читати
27 грудня буде розглянуто апеляцію захисту екс-беркутівців на продовження їм терміну арешту в рамках підготовки їх до обміну

Київський апеляційний суд 27 грудня розгляне скаргу захисту екс-беркутівців Павла Аброськіна, Сергія Зінченка, і Олега Янишевського, обвинувачених у розстрілі учасників Революції Гідності на вулиці Інститутській, 20 лютого 2014 року, на рішення Святошинського районного суду від 19 грудня щодо продовження їм терміну утримання під вартою.

"Це відбувається в рамках підготовки обвинувачених у розстрілі учасників протесту на вулиці Інститутській 20.02.2014 р до обміну", - йдеться в повідомленні на сторінці в Facebook Адвокатської дорадчої групи, яка об'єднує адвокатів сімей Небесної сотні.

23 грудня інтернет-видання "Hromadske" повідомило з посиланням на власні джерела, що українська сторона планує передати в рамках обміну утримуваних в ОРДЛО осіб колишніх співробітників спецпідрозділу "Беркут", обвинувачених у розстрілі людей у центрі Києва 20 лютого 2014 року.

Як повідомлялося, 19 грудня Олександру Маринченку, колишньому співробітнику спецпідрозділу "Беркут", який проходить у цій же справі, змінили запобіжний захід із утримання під вартою на цілодобовий домашній арешт.

16 липня 2019 року Святошинський районний суд уже відпустив під домашній арешт ще одного підозрюваного у вбивстві 48 активістів Євромайдану колишнього співробітника спецпідрозділу "Беркут" Сергія Тамтуру.

16 лютого 2016 року суд об'єднав в одне провадження справи проти п'яти "беркутівців" Павла Аброськіна, Сергія Зінченка, Олександра Маринченка, Сергія Тамтури і Олега Янишевського, яких обвинувачують у вбивстві 48 учасників акцій протесту під час Революції Гідності.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Харків і прилеглі населені пункти залишилися без цифрового ТБ - Синєгубов

У Литві стартують масштабні маневри німецької армії, в країні одночасно відбуваються ще три великі військові навчання

Унаслідок обстрілів у Покровському районі загинули дві людини, ще одну поранено

Чинного міністра підозрюють у заволодінні державною землею - НАБУ

Імовірність успішного наступу РФ на Харків дуже мала, якщо Україна швидко отримає військову допомогу США, - ISW

Окупанти за добу завдали понад 500 ударів по шести населених пунктах Запорізької області

Дев'ятеро людей постраждали в результаті ворожої атаки "шахедів" Одеси

Сирський обговорив ситуацію на полі бою із литовським колегою

Єрмак: Підтримка США зміцнить українське військо та допоможе Україні відстояти свої території

ЗС України продовжують відбивати ворожі атаки на шести напрямках

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА