13:19 27.12.2019

В Україні найближчими днями похолодає, йтиме мокрий сніг, на дорогах ожеледиця

2 хв читати
В Україні найближчими днями похолодає, йтиме мокрий сніг, на дорогах ожеледиця

У вихідні до України продовжить переміщатися прохолодне повітря з Центральної Європи, дощ зміниться мокрим снігом, повідомляє Укргідрометцентр.

У суботу, 28 грудня, на заході, а також у Житомирській і Вінницькій областях очікується помірний сніг, хуртовини, ожеледиця на дорогах. Можливі пориви вітру 15-20 м/с. Температура повітря вночі та вдень 0-5° морозу, в Карпатах - 6-11° морозу.

На решті території можливі невеликі опади у вигляді мокрого снігу, на сході та півдні - з дощем. Температура протягом доби коливатиметься від 3° тепла до 2° морозу. На півдні та сході повітря вдень може прогрітися до 1-5° тепла.

Вітер північний і північно-східний, 7-12 м/с.

У Києві в суботу очікується невеликий мокрий сніг, північно-східний вітер 7-12 м/с, температура вночі та вдень 0-2° тепла.

Як повідомляє Центральна геофізична обсерваторія в Києві, найвища температура вдень 28 грудня була зафіксована в 1998 році й становила 8,4° тепла, а найнижча вночі - 23,2° морозу в 1930 році.

У неділю, 29 грудня, вночі очікується помірний сніг, удень - невеликий сніг. В Одеській, Миколаївській, Кіровоградській та Дніпропетровській областях можливий сніг із дощем. Місцями, крім півночі та заходу, можливе налипання мокрого снігу та ожеледь. У Приазов'ї без опадів.

Вітер північний і північно-східний, 5-10 м/с. Температура протягом доби на заході та півночі 0-5° морозу, на решті території - від 3° морозу до 2° тепла. На півдні вдень очікується до 5° тепла.

У Карпатах уночі значний, удень помірний сніг, температура вночі та вдень 7-12° морозу.

У Києві у ніч на неділю очікується помірний, удень невеликий сніг. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі та вдень 1-3° морозу. На дорогах ожеледиця.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА