10:13 28.12.2019

Українська сторона СЦКК заявила про чергове перешкоджання бойовиками пересуванню патрулів СММ ОБСЄ

1 хв читати
Українська сторона СЦКК заявила про чергове перешкоджання бойовиками пересуванню патрулів СММ ОБСЄ

Українська сторона Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК) заявила, що бойовики знову обмежували свободу пересування патрулів СММ ОБСЄ, повідомив прес-центр Операції об'єднаних сил.

"У щоденному звіті від 27 грудня 2019 року СММ ОБСЄ інформує про вісім випадків відмови патрулю місії у доступі до непідконтрольних урядові України територій за період із 24 до 26 грудня. Представники збройних формувань Російської Федерації вкотре відмовили патрулю місії у проїзді на тимчасово окуповану територію біля населених пунктів Новоазовська, Заїченка, Безіменного, Верхньошироківського на півдні Донецької області", - повідомляється на сторінці ООС у Facebook.

Крім того, патрулю місії забороняли проїзд поблизу населених пунктів Корсуню і Приморського, а в пункті пропуску на кордоні поруч із н. п. Вознесенівкою і на залізничній станції "Красна Могила", що розташована у самій Вознесенівці, патрулю запропонували покинути зазначений район.

Українська СЦКК закликала незаконні збройні формування не допускати подальших дій із перешкоджання виконанню представниками СММ ОБСЄ мандата місії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА