07:11 29.12.2019

"Євросолідарність" вважає, що "обмін полоненими" був організований для замітання слідів злочинів під час Революції гідності

1 хв читати
"Євросолідарність" вважає, що "обмін полоненими" був організований для замітання слідів злочинів під час Революції гідності

Партія "Європейська солідарність" вважає, що "обмін полоненими" був затіяний лише для того, щоб замести сліди злочинів, скоєних під час Майдану.

"Рішення влади про обмін осіб, причетних до злочинів проти учасників Революції гідності, обірве останні ниточки до безпосередніх замовників злочинів, а вже зараз очевидно, що ці ниточки ведуть до Москви, до головного замовника Путіна і його маріонетки Януковича. Прагнення росіян отримати беркутівців під свою юрисдикцію є публічним визнанням причетності Кремля до масових розстрілів на Майдані, а операція з обміну полоненими знадобилася виключно для того, щоб замести злочину, які стали початком військової інтервенції Росії в Україні", - йдеться в заяві, оприлюдненій прес-службою політичної сили.

У Євросолідарності підкреслили, що розуміють виняткову важливість звільнення українських громадян з полону, і саме тому Петро Порошенко домігся звільнення понад 3 тис. українських полонених, знаходячи інші можливості для звільнення українців з полону.

У політсилі впевнені, що втрата осіб, причетних до вбивств на Майдані, унеможливить покарання виконавців і замовників злочинів, скоєних під час Революції гідності, і відповідальність за це лежатиме виключно на нинішній владі і особисто президентові Зеленському.

"Європейська Солідарність" категорично засуджує включення до списків на обмін полоненими колишніх співробітників "Беркута", причетних до вбивств Небесної сотні під час Революції гідності", - йдеться в заяві.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Втрати ЧАЕС унаслідок російської окупації сягнули 3 млрд грн - міністр Стрілець

Українська авіація за добу завдала ударів по 11 місцях скупчення окупантів

Умєров: На "Рамштайн-21" Україна закликала партнерів надати необхідне озброєння та обговорила питання логістики

Окупанти за добу завдали одного ракетного та 67 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

У Києві триває евакуація двох лікарень на вулиці Богатирській, по яких ворог анонсував можливий удар - Кличко

Глави МЗС України та Іспанії обговорили кроки щодо посилення української протиповітряної оборони

Зеленський доручив Кубракову опрацювати питання прямого залізничного сполучення "Славутич - Київ"

На авдіївському напрямку за добу відбито 23 атаки окупантів

Шмигаль обговорив із главою МЗС Латвії євроінтеграцію України та конфіскацію російських активів

Заяви представників Білорусі про терористів, які нібито перебувають в українських лікарнях, є ІПСО – коментар СБУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА