14:10 29.12.2019

Найближчими днями в Україні переважно буде без суттєвих опадів, передбачається ожеледиця

2 хв читати
Найближчими днями в Україні переважно буде без суттєвих опадів, передбачається ожеледиця

У найближчу ніч повітряна маса з північного сходу зумовить зниження температури і прояснення в Україні, але вдень трохи потеплішає, при цьому зростання атмосферного тиску зміниться падінням, відчутнішим у західних та північних областях, повідомляє Укргідрометцентр у неділю.

У понеділок, 30 грудня, в Україні без суттєвих опадів, лише вночі у Прикарпатті та Вінницькій області невеликий сніг, в Криму і в Одеській області невеликий дощ з мокрим снігом. На дорогах ожеледиця (у південній частині місцями). Вітер північно-східний з переходом на південно-західний, 5-10 м/с.

Температура вночі 2-7° морозу (в Карпатах 8-12° морозу), вдень від 3° морозу до 2° тепла; у південній частині протягом доби близько 0°, вдень в Криму до 5° тепла.

У Києві - без суттєвих опадів, на дорогах ожеледиця; температура вночі 3-5° морозу, вдень 1-3° морозу.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії в Києві 30 грудня найвища температура вдень була 7,3 в 1987 р., найнижча вночі -26,3 в 1895 р.

На 31 грудня синоптики прогнозують вночі у східних, вдень у західних та місцями у північних областях невеликий мокрий сніг і дощ, на решті територій без опадів. На дорогах місцями ожеледиця.

Вітер західний та північно-західний, 7-12 м/с, вдень у західних областях місцями пориви 15-20 м/с.

Температура вночі 0-5° морозу, вдень 0-5° тепла.

У Карпатах часом невеликий сніг; температура вночі 5-10° морозу, вдень 2-7° морозу.

У Києві 31 грудня вночі без опадів, вдень місцями невеликий мокрий сніг та дощ. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура вночі 1-3° морозу, вдень 1-3° тепла.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА