20:35 29.12.2019

Борт зі звільненими з ОРДЛО українцями вилітає з аеродрому Чугуєва в "Бориспіль"

1 хв читати
Борт зі звільненими з ОРДЛО українцями вилітає з аеродрому Чугуєва в "Бориспіль"

Літак зі звільненими під час проведеного в неділю на Донбасі обміну утримуваними особами між владою України і т.зв. "ДНР" і "ЛНР", які контролюють окремі райони Донецької і Луганської областей, вилітає з військового аеродрому в Чугуєві (Харківська обл.), повідомляє прес-служба Офісу президента України.

"Борт з 76 звільненими українцями вилітає з військового аеродрому Чугуєва. Курс на Бориспіль, де їх буде зустрічати президент України", - йдеться в повідомленні, опублікованому в акаунті ОП в соцмережі Твіттер о 20:24 неділі.

За деякий час в Офісі президента повідомили, що глава держави Володимир Зеленський вже перебуває в "Борисполі", де спілкується з сім'ями звільнених українців.

"Тим часом Володимир Зеленський вже в аеропорту "Бориспіль". Очікуючи на літак зі звільненими українцями, Президент України спілкується з їхніми родинами", - йдеться в повідомленні, опублікованому на сторінці ОПУ в Фейсбуці.

Як повідомлялося, в ході обміну утримуваними особами між владою України і т.зв. "ДНР" і "ЛНР", що контролюють окремі райони Донецької і Луганської областей, який відбувся в неділю на КПВВ "Майорське" (Донецька обл.), на територію, підконтрольну владі України були повернуті 76 громадян, утримуваних в ОРДЛО, повідомили в Офісі президента України.

 

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА