08:25 30.12.2019

24 690 пляшок фальсифікованого алкоголю вилучили поліцейські в Рівному

1 хв читати
24 690 пляшок фальсифікованого алкоголю вилучили поліцейські в Рівному

24 690 пляшок фальсифікованого алкоголю з підробленими акцизними марками виявили поліцейські на території підпільного складу в Рівному, повідомляє прес-служба Національної поліції України.

"У рамках кримінального провадження, відкритого за статтею 199 Кримінального кодексу України (виготовлення, зберігання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів, державної лотереї, марок акцизного податку або голографічних захисних елементів) під процесуальним керівництвом Рівненської місцевої прокуратури правоохоронці виявили два підпільних складських приміщення, розташованих на вулиці Млинівська обласного центру. На складах з метою подальшого збуту зберігалася горілчана продукція, в основному українських товаровиробників, з підробленими акцизними марками", - йдеться в повідомленні, на офіційному сайті Нацполіції в неділю.

Вартість вилученого встановлюється і вирішується питання про призначення експертиз.

"Правоохоронці з'ясовують походження фальсифікованого алкоголю і проводять заходи щодо встановлення всієї мережі збуту фальсифікованої підакцизної продукції та причетних до злочину осіб", - підсумували в поліції.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА