14:03 31.12.2019

У Донецькій області затримали сигарети з окупованих територій на чверть мільйона гривень

1 хв читати
У Донецькій області затримали сигарети з окупованих територій на чверть мільйона гривень

Правоохоронці зі складу об'єднаних сил на Донбасі затримали партію сигарет з окупованих територій на чверть мільйона гривень, повідомляє Держприкордонслужба України

"Поблизу села Прохорівка Волноваського району міжвідомча група співробітників ГУ СБУ в Донецькій і Луганській областях і оперативників Донецького прикордонного загону за оперативною інформацією затримали два позашляховики Nissan ыз партією тютюнового контрафакту. Двоє жителів Краматорська везли дев'ятнадцять ящиків (9500 пачок) сигарет. Тютюнові вироби були в пачках під маркою відомого бренда й без акцизу. Сума їх оцінки становить понад 250 000 грн", - ідеться в повідомленні.

Ці тютюнові вироби було незаконно переміщено з тимчасово окупованої території за межами офіційних дорожніх коридорів, вони планувалися для продажу на контрольованій території з метою заробітку.

За цим фактом під процесуальним керівництвом Донецької облпрокуратури слідчі ГУ ДФС у Донецькій області проводять слідчо-розшукові дії. Тютюнові вироби та транспортні засоби вилучено.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА