14:52 31.12.2019

Ахметов привітав уболівальників ФК "Шахтар" з Новим роком

2 хв читати
Ахметов привітав уболівальників ФК "Шахтар" з Новим роком

Президент ФК "Шахтар" Рінат Ахметов зазначив привітав уболівальників з Новим роком і відзначив успіхи клубу в році, що минає.

"У році, що минає, "Шахтар" утретє поспіль домігся золотого дубля - виграв чемпіонат і Кубок України та вийшов у весняну частину Ліги Європи УЄФА, залишившись єдиним представником країни в єврокубках", - зазначив він, передає прес-служба SCM.

Він нагадав, що у 2019 році до клубу прийшов новий тренер і кілька молодих гравців, і висловив упевненість, що кожен із них зробить свій внесок у майбутні успіхи "Шахтаря".

"У новому десятилітті ми ставимо перед собою амбітні цілі. "Шахтар" усе так само хоче перемагати - в кожному матчі й кожному турнірі. Ми так само хочемо піднімати над головою найпрестижніші трофеї і тримати в руках тільки золоті нагороди на радість вам - нашим найвідданішим і найкращим уболівальникам! Я впевнений: у 2020-му році футболісти та тренери зроблять усе, щоб тішити всіх нас красивою грою і дарувати яскраві враження. Нехай цей рік стане роком великих перемог і нових звершень. Нехай цей рік стане роком гордості за рідний клуб!" - заявив він.

"Друзі, я вітаю вас і ваших близьких із Новим роком! Нехай він кожному з вас принесе здійснення найголовнішого та найважливішого бажання! Миру вам, здоров'я і благополуччя. Зі святом! З Новим роком!" - побажав Ахметов.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА