11:06 04.01.2020

Чумак представив прокурорів Рівненської та Тернопільської областей

1 хв читати
Чумак представив прокурорів Рівненської та Тернопільської областей

Заступник генерального прокурора України - головний військовий прокурор Віктор Чумак 3 січня представив колективам органів прокуратури Рівненської та Тернопільської областей нових керівників – Антона Войтенка і Петра Бойка.

Як повідомляє прес-служба офісу генерального прокурора, під час представлень Чумак окреслив основні завдання органів прокуратури на найближчий час.

"Серед них - ефективне виконання визначених законом повноважень, відновлення довіри суспільства до прокуратури та правоохоронної системи загалом. Він також зазначив, що головними критеріями атестації регіональних і місцевих прокуратур будуть професіоналізм і добропорядність", - йдеться в повідомленні.

Антон Войтенко народився 22 жовтня 1984 року в м. Умань Черкаської області. Вищу юридичну освіту здобув у Національній юридичній академії імені Ярослава Мудрого. В органах прокуратури працює з 2007 року. До призначення на посаду прокурора Рівненської області обіймав посаду начальника управління нагляду за дотриманням законів, виконанням судових рішень у кримінальному провадженні та під час проведення оперативно-розшукової діяльності військової прокуратури Центрального регіону України.

Петро Бойко народився 23 липня 1985 року в м. Чернігів. В органах прокуратури - з 2010 року. До призначення на посаду прокурора Тернопільської області працював військовим прокурором Чернівецького гарнізону Західного регіону України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА