20:01 05.01.2020

У Китаї невідомою формою пневмонії захворіли вже 59 людей

1 хв читати
У Китаї невідомою формою пневмонії захворіли вже 59 людей

У найбільш густонаселеному місті центрального Китаю - Вухані - кількість хворих невідомою формою пневмонії досягла 59 осіб. Про це повідомляє муніципальний Комітет у справах охорони здоров'я.

"Станом на 5 січня в місті було зареєстровано 59 пацієнтів з нез'ясовним діагнозом вірусної пневмонії", - йдеться в повідомленні.

У департаменті зазначили, що стан семи хворих розцінюється як критичний, інші пацієнти стабільні. Всі вони знаходяться на карантині, смертельних випадків не зареєстровано. Ще 163 людини, які контактували з хворими, знаходяться під наглядом лікарів.

Медики продовжують ідентифікувати патоген і встановлюють джерело хвороби. Епідеміологічне дослідження показало, що частина пацієнтів працювала на оптовому ринку морепродуктів. Наразі влада має намір призупинити його роботу для проведення подальших санітарних досліджень.

Про спалах невідомого вірусу в столиці провінції Хубей повідомлялося в кінці грудня. Для боротьби із захворюванням до Вуханя приїхали фахівці з Державного комітету з питань охорони здоров'я.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА