07:41 06.01.2020

Бойовики чотири рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, загинули двоє українських військовослужбовців

1 хв читати
Бойовики чотири рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, загинули двоє українських військовослужбовців

Незаконні збройні формування чотири рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, загинули двоє українських військовослужбовців, ще один поранений в результаті підриву на міні, повідомляє прес-центр штабу операції об'єднаних сил.

"5 січня збройні формування Російської Федерації 4 рази порушили режим припинення вогню. В результаті ворожого обстрілу один військовослужбовець об'єднаних сил загинув", - йдеться в повідомленні на офіційній сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у понеділок уранці.

Крім того, в районі н.п. Хутір Вольний в результаті наїзду ймовірно на протитанкову міну ТМ-62 вибухнув військовий вантажний автомобіль ГАЗ-66, який здійснював заходи з логістичного забезпечення. В результаті вибуху загинув один військовослужбовець, ще один отримав важкі поранення.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив три обстріли позицій об'єднаних сил, а саме поруч із Водяним - з міномета калібру 82 мм – 8 мін, недалеко від н.п. Павлопіль - з великокаліберних кулеметів, у н.п. Гнутове - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї;

Один обстріл зі снайперської гвинтівки зафіксовано поблизу Кримського, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ".

"З початку поточної доби російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. Втрат з нашого боку немає", - додали в штабі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

ЗС України за добу ліквідували 1040 окупантів

За добу окупанти 256 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування

У Середземному морі перебувають два ворожі ракетоносці із залпом до 12 ракет

Ворог обстріляв із артилерії Куцурубську громаду Миколаївської області

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА