07:25 07.01.2020

Бойовики 5 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, двоє українських військовослужбовців отримали поранення

1 хв читати
Бойовики 5 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, двоє українських військовослужбовців отримали поранення

Незаконні збройні формування 5 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, двоє українських військовослужбовців отримали поранення, повідомляє прес-центр штабу операції об'єднаних сил.

"6 січня збройні формування Російської Федерації 5 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв позиції наших підрозділів із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї ... У результаті ворожого обстрілу двоє військовослужбовців об'єднаних сил отримали поранення", - йдеться в повідомленні, на офіційній сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у вівторок уранці.

Двічі противник відкривав вогонь зі станкових автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по українських позиціях поблизу населеного пункту Піски, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід".

Тричі з 82-мм мінометів, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів зафіксовано обстріл селища Кримське, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ".

"З початку поточної доби російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. Втрат з нашого боку немає", - підсумували в штабі ООС.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА