12:44 08.01.2020

Гончарук упевнений, що причини авіакатастрофи поблизу Тегерана буде з'ясовано досить швидко, але наразі рано говорити про версії

1 хв читати
Гончарук упевнений, що причини авіакатастрофи поблизу Тегерана буде з'ясовано досить швидко, але наразі рано говорити про версії

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук упевнений, що причини катастрофи літака авіакомпанії МАУ поблизу Тегерана буде з'ясовано досить швидко, але наразі поки що передчасно і неправильно говорити про якісь версії.

"Наразі рано говорити про якісь причини. Ми не хочемо поширювати якісь маніпуляції. Я впевнений, що офіційні причини буде з'ясовано досить швидко", - сказав він на брифінгу в середу в Києві.

Пасажирський літак авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" Boeing 737-800 розбився в районі міжнародного аеропорту ім. Імама Хомейні в Тегерані рано-вранці в середу. За уточненими даними, на борту перебували 167 пасажирів - представників різних країн світу і дев'ятеро членів екіпажу, повідомляють ЗМІ з посиланнями на іранську владу. Всі вони загинули.

Лайнер перестав виходити на зв'язок через дві хвилини після зльоту, він здійснював рейс Тегеран-Київ.

В авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) не вбачають серед можливих причин падіння Boeing 737-800 у Тегерані помилку екіпажу. "Маємо дані, що літак набрав 2400 м висоти. Помилка екіпажу мінімальна, ми її просто не припускаємо. З огляду на їхній досвід, дуже складно сказати, що могло бути щось з екіпажем", - заявив на брифінгу віце-президент МАУ з льотної роботи Ігор Сосновський.

Президент авіакомпанії Євген Дихне заявив про справність повітряного судна, останню планову перевірку якого здійснювали 6 січня 2020 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Байден підписав закон про надання допомоги Україні

ВР має намір удосконалити законодавство про звернення

Лондон та Берлін мають намір співпрацювати для виробництва відновлюваної енергії у Північному морі

Сунак і Шольц заявили про спільну роботу над варіантами використання заморожених активів РФ

Генпрокурор підписав стандарт діяльності прокурорів із захисту інвестицій під час досудового розслідування

На все майно ексголови Верховного Суду Князєва накладено арешт - Мін'юст

ВР розширила компетенцію органів місцевого самоврядування в частині міжтериторіального та транскордонного співробітництва

"Укренерго": Ввечері буде застосовано обмеження енергопостачання для промспоживачів і бізнесу в усіх регіонах

ДТЕК відновив електропостачання споживачів Святошинського району в Києві

У Дніпрі затримано жінку, яка намагалася продати свого дворічного сина за 1 млн грн

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА