18:54 08.01.2020

Суд у Києві заарештував двох підозрюваних у вбивстві двох дівчат на Подолі

1 хв читати
Суд у Києві заарештував двох підозрюваних у вбивстві двох дівчат на Подолі

Шевченківський районний суд Києва заарештував на два місяці без визначення розміру застави підозрюваних у вбивстві двох дівчат на Подолі 4 січня.

"За клопотанням прокуратури міста Києва Шевченківський районний суд столиці заарештував на два місяці без визначення розміру застави підозрюваних у вбивстві двох дівчат на Подолі", - повідомляє прес-служба прокуратури Києва на сторінці у Facebook.

Як повідомлялося, 8 січня управління Головного управління Національної поліції в Києві за погодженням столичної прокуратури повідомило про підозру двом затриманим у зв'язку з убивством двох дівчат, тіла яких було виявлено в Києві 4 січня.

Дії 34-річного чоловіка і його 19-річної спільниці кваліфіковано за пп.1, 6, 12 ч.2 ст.115 (умисне вбивство двох осіб, вчинене з корисливих мотивів за попередньою змовою групою осіб) та ч.4 ст.187 (розбій, спрямований на заволодіння майном, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України.

У прокуратурі повідомили, що підозрюваних у скоєнні вбивства затримали 6 січня 2020 року за орієнтуванням на території залізничного вокзалу в місті Одесі.

Тіла двох дівчат 2000-го і 2003 років народження з ознаками насильницької смерті виявили 4 січня 2020 року в одній із квартир на вулиці Кирилівській у Подільському районі Києва.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА