11:04 09.01.2020

У Києві поліція затримала російського "злодія в законі" на прізвисько "Камо Московський", який незаконно проник до України

2 хв читати

57-річний уродженець Грузії і громадянин Російської Федерації на прізвисько "Камо Московський" незаконно потрапив до України, щоб уникнути кримінальної відповідальності за статус "злодія в законі" на території РФ і встановити контроль над злочинними групами в Україні, проте його затримали в Києві оперативники Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції і на шість місяців помістили в пункт тимчасового перебування іноземців за рішенням суду.

Як повідомляє в четвер Департамент стратегічних розслідувань Нацполіції України, зазначеного громадянина було короновано у 1983 році в Тбілісі. "Неодноразово був судимий за вчинення тяжких злочинів, зокрема. Загалом, провів в місцях позбавлення волі РФ, зокрема суворого режиму, більше ніж 30 років. Останній раз звільнився в жовтні 2019 року", - йдеться в інформації.

У поліції зазначають, що з метою уникнення кримінальної відповідальності за свій статус "Камо Московський" приїхав в Україну, незаконно перетнувши державний кордон.

"Щоб не допустити реалізації злочинні планів "злодія в законі", правоохоронці за допомогою оперативних служб Нацполіції встановили його перебування. У неділю, 5 грудня, оперативники затримали його", - йдеться в повідомленні.

За сприяння Державної міграційної служби України та за рішенням суду "злодія в законі" на шість місяців помістили в пункт тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства.

"Вирішується питання про його примусове видворення із забороною в'їзду до України терміном на п'ять років", - йдеться в повідомленні

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА