12:55 09.01.2020

Рябошапка змінив групи прокурорів у розслідуваннях злочинів в оборонному секторі

1 хв читати

Генеральний прокурор України Руслан Рябошапка змінив групи прокурорів у низці кримінальних проваджень щодо розкрадання державних коштів, а також неналежного використання держмайна в ДК "Укроборонпром", повідомляє Офіс генпрокурора.

"Генеральний прокурор Руслан Рябошапка за результатом опрацювання звернення Державного концерну "Укроборонпром", а також аналізу зібраних матеріалів на початку 2020 року змінив групи прокурорів у низці кримінальних проваджень щодо розкрадання державних коштів, а також неналежного використання державного майна на підприємствах ДК "Укроборонпром", - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що здійснення процесуального керівництва в зазначених кримінальних провадженнях Рябошапка доручив прокурорам військової прокуратури Центрального регіону України.

Спеціалізована прокуратура у сфері нагляду за кримінальними провадженнями про військові злочини та у сфері оборонно-промислового комплексу взяла під контроль стан досудового розслідування у зазначених розслідуваннях.

Як повідомлялося, в листопаді 2019 року в Генеральній прокуратурі України було створено міжвідомчу робочу групу з питань запобігання та протидії кримінальним правопорушенням в оборонній сфері.

До її складу, крім співробітників прокуратури, увійшли співробітники центрального апарату Державного бюро розслідувань, Національного антикорупційного бюро України, Міністерства оборони України та державного концерну "Укроборонпром".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА