07:16 10.01.2020

Бойовики 6 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, один український військовослужбовець загинув, одного поранено

2 хв читати
Бойовики 6 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, один український військовослужбовець загинув, одного поранено

Незаконні збройні формування 6 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, один український військовослужбовець загинув, один отримав поранення, повідомляє прес-центр штабу операції об'єднаних сил.

"9 січня збройні формування Російської Федерації 6 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв позиції наших підрозділів з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї ... У результаті ворожих обстрілів один військовослужбовець об'єднаних сил загинув, ще один отримав поранення", - йдеться в повідомленні, на офіційній сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у п'ятницю вранці.

П'ять обстрілів по позиціях об'єднаних сил зафіксовані в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", а саме: поблизу Павлополя - зі стрілецької зброї; в районі населеного пункту Водяне - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; неподалік Невельського - з гранатометів різних систем і іншої стрілецької зброї; біля селища Піски - з автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів; у Красногорівки - зі стрілецької зброї.

Також обстрілу піддався хутір Вільний, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ".

"З початку поточної доби російські окупаційні війська один раз порушили режим припинення вогню. З гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї противник відкривав вогонь по позиціях українських захисників біля с. Мар'їнки, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". Втрат з нашого боку немає", - підсумували в штабі ООС.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА