10:35 10.01.2020

Збитки австралійських страховиків унаслідок лісових пожеж наблизилися до $650 млн

1 хв читати
Збитки австралійських страховиків унаслідок лісових пожеж наблизилися до $650 млн

Збитки австралійських страховиків унаслідок вируючих у країні лісових пожеж швидко зростають, причому лише за останні три дні вони збільшилися більше ніж на третину.

Як повідомила Рада страхових компаній Австралії (ICA), страхові компанії, які входять до її складу, отримали 10,550 тис. страхових позовів у період із 8 листопада до 10 січня на загальну суму 939 млн австралійських доларів ($643,9 млн). Ще у вівторок, 7 січня, кількість отриманих позовів становила 8,895 тис., і регулятор оцінює страховий збиток у 700 млн австралійських доларів.

Із урахуванням вересневих і жовтневих пожеж збитки австралійської страхової галузі становлять 995 млн австралійських доларів при поданих загалом 11,272 тис. позовів.

ICA попереджає, що втрати страховиків зростатимуть, оскільки пожежі тривають і можуть посилитися у багатьох районах через високі температури та сильні вітри.

Двоє найбільших австралійських страховиків - Insurance Group Australia Ltd. і Suncorp Group Ltd. - оцінили свої втрати унаслідок лісових пожеж у $505 млн.

Лісові пожежі в Австралії, які вирують з листопада минулого року, вже знищили ліси загальною площею понад 100 тис. квадратних кілометрів, забрали життя щонайменше 25 осіб і майже 1 млрд тварин.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА