07:57 12.01.2020

Бойовики чотири рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військові не постраждали

1 хв читати
Бойовики чотири рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військові не постраждали

Незаконні збройні формування чотири рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військовослужбовці не постраждали, повідомляє прес-центр штабу операції об'єднаних сил.

"11 січня озброєні формування Російської Федерації 4 рази порушили режим припинення вогню. В результаті ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців об'єднаних сил не було", - йдеться в повідомленні на офіційній сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у неділю вранці.

З 120-мм міномета противник випустив три міни по українських позиціях поблизу Красногорівки і тричі відкривав вогонь зі станкових автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по позиціях українських захисників біля с.Піски, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід".

"З початку поточної доби російські окупаційні війська 1 раз порушили режим припинення вогню. Втрат з нашого боку немає", - додали в штабі.

З міномета калібру 82-мм противник випустив 7 мін по позиціях українських захисників поблизу с.Новотошківське, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА