08:07 12.01.2020

У Філадельфії відкриють почесне консульство України

1 хв читати
У Філадельфії відкриють почесне консульство України

У посольстві України в США підписали угоду про створення почесного консульства України в Філадельфії (штат Пенсильванія), повідомила прес-служба посольства України в США.

"Ми робимо все, щоб ставати ближчими і ефективнішими для українців, які проживають або перебувають в Америці, тому сьогодні підписали угоду про створення нового почесного консульства України, яке відкривається в одному з найбільших міст східного узбережжя США, колишньої тимчасової американської столиці - місті Філадельфія (штат Пенсильванія). Місто також є одним із найбільших центрів української громади Америки", - йдеться в повідомленні посольства в Фейсбуці.

В офіційній церемонії підписання угоди взяв участь посол України в США Володимир Єльченко. Обов'язки почесного консула і надання консульських функцій виконуватиме громадський діяч, юрист і віце-президент Української Федерації Америки Ірина Мазур.

Єльченко привітав Мазур і українське суспільство Філадельфії, а також вручив їй посвідчення і офіційний консульський патент.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА