18:48 13.01.2020

На знімальну групу скоєно напад біля полігона промислових відходів у Харківській області, вирішується питання про відкриття справи - поліція

1 хв читати

Поліція з’ясовує обставини нападу на знімальну групу ТРК "Сігма", який стався в понеділок уранці під час зйомки сюжету про полігон промислових відходів у с. Смирнівка Лозівського району Харківської області.

Як повідомляє відділ комунікацій Головного управління Національної поліції в Харківській області, про подію до поліції повідомила кореспондентка телерадіокомпанії, яка розповіла, що під час зйомки 59-річний завідувач виробництва попросив групу залишити територію полігона й заважав проведенню зйомок.

"Виник конфлікт, унаслідок якого чоловік пошкодив штатив від відеокамери. Інформацію про подію внесено до Єдиного обліку Лозівського відділу поліції. Вирішується питання про її кваліфікацію за Кримінальним кодексом України та внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань", - ідеться в повідомленні.

Раніше в понеділок на сторінці ТРК "Сігма" у Facebook повідомлялося, що напад стався за межами полігона, й компанія має намір домагатися порушення кримінального провадження і відшкодування збитків, завданих працівниками полігона.

"У Смирнівці працівники комунального полігона накинулися на оператора за зйомку за межами їх території. Як наслідок, зламано штатив. Цього разу вирішили не пробачати таку поведінку й викликали поліцію. Подаватимемо на відшкодування збитків. Пошкоджений штатив коштує близько 30 тисяч гривень. Для тих, хто не знав, за перешкоджання професійній діяльності журналістів передбачено кримінальну відповідальність - ст. 171 КК", - ідеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА