19:01 13.01.2020

Міноборони України тимчасово призупинило приватизацію службових квартир

1 хв читати
Міноборони України тимчасово призупинило приватизацію службових квартир

Міністерство оборони України здійснює систематизацію даних про наявний житловий фонд для переведення їх обліку та видачі в електронну форму.

"На час запровадження нового механізму тимчасово обмежено виключення житла з числа службового", - повідомляє прес-служба Міноборони.

Зазначається, що зміни є частиною комплексного підходу до забезпечення військовослужбовців та їхніх сімей житлом, який вводиться в рамках виконання Програми трансформації Міністерства оборони та Збройних сил України.

Наразі вже було оприлюднено відкриті списки військовослужбовців, які перебувають у черзі на отримання квартири. Також було розпочато формування єдиного земельно-об'єктного банку і фонду штатно-посадового житла для проживання військовослужбовців під час служби.

"На період впровадження практичного етапу систематизації відомостей про наявне відомче житло, уніфікації та переведення процесів його видачі в онлайн, тимчасово обмежено виключення житлових приміщень із числа службового житла. Після запуску прозорого механізму, процес "розслужеблювання" буде поновлено", - наголошують у відомстві.

Очікується, що новий підхід мінімізує корупційні ризики і забезпечить прозорість процесу надання військовослужбовцям житла на всіх етапах.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА