22:11 13.01.2020

Рятувальники евакуювали 13 людей з транспорту і ТРЦ "Ocean Plaza" після прориву тепломережі, постраждалу жінку госпіталізовано

2 хв читати
Рятувальники евакуювали 13 людей з транспорту і ТРЦ "Ocean Plaza" після прориву тепломережі, постраждалу жінку госпіталізовано

Станом на 21.30 рятувальники евакуювали 13 людей із маршрутки, тролейбуса і будівлі ТРЦ "Ocean Plaza", які були підтоплені після прориву тепломережі на вул. Антоновича в Києві, постраждалу жінку з опіками ніг передали медикам, повідомили в Держслужбі з надзвичайних ситуацій м.Києва.

"Ввечері 13 січня в Голосіївському районі Києва на вул. Антоновича, 174, в результаті прориву тепломережі, стався підмив асфальтового покриття. Внаслідок цього, у створений отвір частково потрапило маршрутне таксі", - йдеться в повідомленні на сторінці відомства в Фейсбук у понеділок увечері.

Інформація про подію надійшла рятувальникам о 20:38. На місце виїхали чергові підрозділи 27-ї державної пожежно-рятувальної частини.

"Рятувальники евакуювали з маршрутного таксі 4 пасажирів, а також 3-х громадян з тролейбуса, що стояв поряд і опинився в паровій завісі. Гаряча вода з тепломережі потрапила також до магазину Ашан і першого поверху ТРЦ "Ocean Plaza". Людей евакуювали. Рятувальники особисто винесли на руках з приміщення 5 осіб. Рятувальники винесли з будівлі 1 потерпілу жінку, яка отримала опіки ніг. Постраждалу передали працівникам медичної служби", - сказано в повідомленні.

На місці працюють комунальні служби і рятувальники КМДА.

Раніше повідомлялося, що в понеділок увечері біля станції метро "Либідська" в Голосіївському районі Києва біля торгово-розважального центру "Ocean Plaza" прорвало трубу з гарячою водою, яка затопила проїжджу частину і перший поверх ТРЦ.

 

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА