07:07 14.01.2020

У Харкові затримано студента-іноземця, який організував контрабанду психотропів з ЄС

1 хв читати
У Харкові затримано студента-іноземця, який організував контрабанду психотропів з ЄС

У Харкові співробітники СБУ під процесуальним керівництвом прокуратури затримали підозрюваного в організації контрабанди психотропів громадянина однієї з країн ЄС, який навчався в українському ВНЗ.

"Співробітники СБУ затримали організатора каналу в Харкові під час збуту чергової партії психотропних за 200 тис. грн. У зловмисника вилучено полімерний пакет з амфетаміном загальною вагою майже один кілограм", - повідомив на своїй сторінці в Facebook начальник прес-центру УСБУ в Харківській області Владислав Абдула.

У рамках розпочатого слідчими СБУ кримінального провадження затриманому іноземцеві повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.3 ст.305 (контрабанда психотропних речовин в особливо великих розмірах) та ч.3 ст.307 (збут психотропних речовин в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України. Зараз вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Оперативники і слідчі спецслужби встановили, що затриманий також планував створити мережу збуту психотропів на території Харківської та сусідніх областей. Партії амфетаміну, мефедрону, екстазі та ЛСД затриманий перевозив особисто, при перетині кордону приховував в особистих речах.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА