08:15 14.01.2020

Ремонтно-відновлювальні роботи на місці пориву тепломережі біля ТРЦ "Ocean Plaza" тривають, торговий центр тимчасово не працює

1 хв читати
Ремонтно-відновлювальні роботи на місці пориву тепломережі біля ТРЦ "Ocean Plaza" тривають, торговий центр тимчасово не працює

Станом на ранок вівторка, в районі пориву тепломережі на вул.Антоновича, що стався напередодні ввечері, підтоплень немає, роботу ТРЦ "Ocean Plaza" тимчасово припинено, проводяться ремонтно-відновлювальні роботи, повідомили в Держслужбі з надзвичайних ситуацій України.

"Станом на 7.00 14 січня підтоплень немає, вода зійшла самопливом, роботу торгового центру тимчасово припинено. Аварійно-комунальними службами проводяться ремонтно-відновлювальні роботи. Теплопостачання споживачам подається обвідними гілками тепломережі", - йдеться у зведенні на сайті служби у вівторок уранці.

Згідно з інформацією ДСНС, врятовано 13 людей (4 людини з маршрутного таксі, яке потрапило в яму внаслідок підмиву асфальтового покриття, 3 людини з тролейбуса, який стояв поряд і 6 з першого поверху торгового центру).

"В результаті події 7 осіб з термічними опіками кінцівок госпіталізовані до лікарні", - йдеться в повідомленні.

Від ДСНС залучалося 10 людей особового складу та 3 одиниці техніки.

Як повідомлялося, увечері в понеділок 13 січня біля станції метро "Либідська" в Голосіївському районі Києва поблизу торгово-розважального центру "Ocean Plaza" прорвало трубу з гарячою водою, яка затопила проїжджу частину і нижній поверх ТРЦ.

Співробітники ДСНС евакуювали 13 осіб. Усього постраждало 10 осіб, 7 з яких були госпіталізовані.

Крім того, рятувальники вилучили мікроавтобус, який провалився в утворений в дорожньому полотні провал.

Рух транспорту в районі НП частково обмежено.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА