11:00 14.01.2020

Пошкодження тепломережі біля Ocean Plaza буде ліквідовано до ранку 15 січня - "Київтеплоенерго"

2 хв читати
Пошкодження тепломережі біля Ocean Plaza буде ліквідовано до ранку 15 січня - "Київтеплоенерго"

 Пошкодження тепломережі на вулиці Антоновича біля торговельно-розважального центру Ocean Plaza в Києві буде ліквідовано протягом доби, до ранку 15 січня, повідомила прес-служба КП "Київтеплоенерго".

"Ліквідацію пошкоджень біля ТРЦ Ocean Plaza завершать за одну добу - вранці 15 січня", - зазначено в повідомленні на сайті підприємства.

Крім того, в інформації на сторінці КП у соцмережі Facebook зазначається, що ТРЦ було побудовано з порушенням нормативів в охоронній зоні тепломереж.

У Київській міській міськдержадміністрації уточнюють, що ремонтні роботи буде повністю завершено у другій половині дня.

"Тепловики працювали всю ніч, роботи триватимуть сьогодні до 3 ночі. За попередньою інформацією, транспортний рух вулицею Антоновича відновлять орієнтовно в другій половині середи, 15 січня", - повідомляє прес-служба КМДА з посиланням на заступника голови адміністрації Петра Пантелеєва.

Прорив на вулиці Антоновича, 176, стався ввечері 13 січня. За попередньою оцінкою, причиною аварії стала зношеність тепломережі - трубопровід діаметром 1000 мм проклали у 1987 році, він обслуговує близько 3 тисяч будинків.

Наразі на місці аварії працюють три ремонтні бригади КП "Київтеплоенерго" та задіяна спецтехніка. Планується повна заміна трубопроводу на ділянці завдовжки 23 метри. Зварювальні роботи планують завершити в ніч на 15 січня, після чого розпочнуться роботи з відновлення дорожнього покриття.

Як повідомлялося, під час пориву труби тепломережі біля ТРЦ Ocean Plaza постраждали десятеро людей, сімох із них госпіталізовано. За інформацією рятувальників, із маршрутного таксі, а також із тролейбуса, що стояв поруч і опинився в паровій завісі, було винесено сімох осіб.

"Гаряча вода з тепломережі потрапила на нульовий поверх магазину "Ашан" і перший поверх ТРЦ Ocean Plaza. Всіх працівників і відвідувачів магазину "Ашан" і ТРЦ Ocean Plaza вивели на безпечну відстань. Рятувальники на руках винесли з будівлі шістьох осіб", - зазначили в службі.

Крім того, рятувальники витягли мікроавтобус з провалу, що утворився внаслідок прориву.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА