17:55 14.01.2020

Хомчак взяв участь у засіданнях Військового комітету НАТО на рівні начальників генштабів

1 хв читати
Хомчак взяв участь у засіданнях Військового комітету НАТО на рівні начальників генштабів

Начальник Генерального штабу Збройних сил України Руслан Хомчак у вівторок, 14 січня, взяв участь у засіданнях Військового комітету НАТО на рівні начальників генеральних штабів, повідомляє Генеральний штаб ЗСУ на сторінці у Facebook.

"14 січня в Брюсселі начальник Генерального штабу - головнокомандувач Збройних сил України генерал-полковник Руслан Хомчак взяв участь у засіданнях Військового комітету НАТО на рівні начальників генеральних штабів у форматі з операційними партнерами місії "Рішуча підтримка" (Афганістан)", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що також під час візиту до штаб-квартири НАТО Хомчак провів зустрічі з начальниками штабів оборони ЗС Великої Британії, Румунії та начальниками Генштабів ЗС Литви та Польщі.

"Йшлося про поглиблення військового діалогу між Збройними силами України та арміями країн НАТО, а також обговорювалися актуальні аспекти військового співробітництва", - додали в Генштабі.

Крім того, напередодні Хомчак відвідав Стратегічне командування НАТО з операцій у м. Монс (Бельгія), де зустрівся з заступником Верховного головнокомандувача Об'єднаних ЗС НАТО в Європі генералом Джеймсом Еверардом (Велика Британія).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА