19:29 14.01.2020

Біля столичного ТРЦ "Ocean Plaza" замінили половину пошкодженої ділянки трубопроводу

2 хв читати
Біля столичного ТРЦ "Ocean Plaza" замінили половину пошкодженої ділянки трубопроводу

Комунальне підприємство "Київтеплоенерго" вже замінило половину пошкодженої ділянки трубопроводу на вулиці Антоновича, де ввечері 13 січня стався прорив.

"За ніч і сьогоднішній день співробітники "Київтеплоенерго" розрили місце пошкодження, здійснили демонтаж пошкодженого трубопроводу, виконали роботи з гідроізоляції та укрупнення вузлів трубопроводів. Станом на 18:00 вже змонтовано 12 м тепломережі. Всього заміні на цій ділянці підлягає 23 м", - повідомляє прес-служба КП "Київтеплоенерго" на сторінці в Фейсбуці.

Зазначається, що ремонтні роботи триватимуть усю ніч, а завершаться до ранку 15 січня, після чого буде розпочато відновлення асфальтового покриття.

Пошкодження з витоком теплоносія на проїжджу частину за адресою вул.Антоновича, 176 сталося вчора ввечері через зношеність мережі. Трубопровід діаметром 1000 мм був прокладений в 1987 році.

Як повідомлялося, увечері в понеділок 13 січня біля станції метро "Либідська" в Голосіївському районі Києва поблизу торгово-розважального центру Ocean Plaza прорвало трубу з гарячою водою, яка затопила проїжджу частину і нижній поверх ТРЦ. Співробітники ДСНС евакуювали 13 осіб.

Крім того, рятувальники вилучили мікроавтобус, що провалився в утворене в дорожньому полотні провалля. Рух транспорту біля НП частково обмежено.

Станом на ранок вівторка роботу ТРЦ Ocean Plaza припинено, тривають ремонтно-відновлювальні роботи.

Прокуратура Києва змінила кваліфікацію кримінального провадження за фактом аварії тепломережі на вул.Антоновича біля ТРЦ Ocean Plaza на статтю про порушення правил безпечної експлуатації будівель, повідомила прес-служба прокуратури Києва.

Відомості за даним фактом прокуратура внесла в ЄРДР за попередньою кваліфікацією ч.1 ст.275 Кримінального кодексу України.

У прокуратурі уточнили, що в результаті прориву теплотраси з гарячою водою навпроти центрального входу в ТРЦ "Ocean Plaza" відвідувачі отримали опіки. За попередніми даними, невідкладна медична допомога була надана 9 постраждалим. Перебіг захворювання госпіталізованих задовільний.

5 грудня 2019 року український бізнесмен Василь Хмельницький підтвердив журналістам, що купує 33,5% акцій столичного ТРЦ Ocean Plaza і нагадав, що в 2012 році він із партнерами продав свою частку в Ocean Plaza. Антимонопольний комітет України в грудні дозволив Хмельницькому опосередковано через UPD Holdings Limited (Лімасол, Кіпр) придбати пакет акцій компанії-власника ТРЦ Ocean Plaza - Ocean Plaza Project (Кіпр).

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

Рада оборони Києва ухвалила рішення про посилення заходів безпеки в столиці - КМВА

ДБР викрило злочинну групу посадовців, яка зрубала 100-річні дуби на 60 млн грн у Чорнобильському заповіднику

Глава МЗС Кулеба задекларував 3,3 млн грн доходів за 2023 рік

Окупанти вранці завдали ракетного удару по Одесі - Кіпер

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА