10:44 15.01.2020

Ліквідацію пошкодження трубопроводу біля столичного ТРЦ Ocean Plaza завершено - "Київтеплоенерго"

2 хв читати
Ліквідацію пошкодження трубопроводу біля столичного ТРЦ Ocean Plaza завершено - "Київтеплоенерго"

Аварійні бригади комунального підприємства "Київтеплоенерго" о 4:15 завершили ліквідацію пошкодження трубопроводу біля ТРЦ Ocean Plaza, де ввечері 13 січня стався прорив.

"Аварійні бригади "Київтеплоенерго" сьогодні вранці завершили ремонтні роботи з усунення пошкодження магістрального трубопроводу поблизу ТРЦ Ocean Plaza", - повідомляє прес-служба КП "Київтеплоенерго" на сторінці у Facebook у середу.

Зазначається, що було замінено всю ділянку пошкодженого трубопроводу довжиною 23 м на проїзній частині.

Крім того, одночасно розпочнуться роботи з відновлення асфальтового покриття, які здійснюватиме Голосіївське ШЕУ.

"Станом на 9:00 завершили заповнення системи теплоносієм і перемикання клієнтів на постійне джерело живлення ТЕЦ-5", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, увечері в понеділок 13 січня біля станції метро "Либідська" в Голосіївському районі Києва в районі торговельно-розважального центру Ocean Plaza прорвало трубу з гарячою водою, яка затопила проїжджу частину та нижній поверх ТРЦ. Співробітники ДСНС евакуювали 13 осіб. Крім того, рятувальники витягли мікроавтобус з провалу, що утворився в дорожньому полотні. Рух транспорту в районі НП було частково обмежено.

Прокуратура Києва змінила кваліфікацію кримінального провадження за фактом аварії тепломережі на вул. Антоновича біля ТРЦ Ocean Plaza на статтю про порушення правил безпечної експлуатації будівель, повідомляла у вівторок прес-служба прокуратури міста Києва.

Відомості за цим фактом прокуратура внесла до ЄРДР за попередньою кваліфікацією ч. 1 ст. 275 Кримінального кодексу України.

У прокуратурі уточнили, що внаслідок прориву теплотраси з гарячою водою навпроти центрального входу до ТРЦ Ocean Plaza, що на вул. Антоновича, 176, пересічні громадяни дістали опіків. За попередніми даними, невідкладну медичну допомогу було надано дев'ятьом громадянам. Перебіг захворювання госпіталізованих задовільний.

Український бізнесмен Василь Хмельницький 5 грудня 2019 року підтвердив журналістам, що купує 33,5% акцій у столичному ТРЦ Ocean Plaza, і нагадав, що у 2012 році він із партнерами продав свою частку в Ocean Plaza. Антимонопольний комітет України у грудні дозволив Хмельницькому опосередковано через UPD Holdings Limited (Лімасол, Кіпр) придбати пакет акцій компанії-власника ТРЦ Ocean Plaza - Ocean Plaza Project (Кіпр).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок обстрілу Сміли постраждали шість осіб - ДСНС

Умєров і помічник генсека НАТО обговорили ситуацію на полі бою і кроки на шляху до членства України в Альянсі

Двоє людей загинули, одна людина дістала поранень унаслідок вибуху в пункті прийому металобрухту на Львівщині

Рада підтримала в першому читанні законопроєкт про створення Держреєстру постраждалих від агресії РФ

ДБР з'ясовує обставини вибухів у Миколаєві, внаслідок яких загинули двоє військових і травмувалися п'ятеро рятувальників

Росіяни атакували вантажівку в Херсонській області, одна людина постраждала - ОВА

Суд розгляне клопотання Офісу генпрокурора про передання АРМА столичного ТРЦ Gulliver

Шмигаль і канцлер Казначейства Великої Британії Гант обговорили потреби України в енергообладнанні

Пані посол США: Надання ракет ATACMS - іще один сигнал, що наша відданість справі захисту України непохитна

ТЧХУ та працівники "швидкої" надали допомогу постраждалим співробітникам ДСНС у Миколаєві

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА