07:32 16.01.2020

Патрульну поліцію Харківської області очолила заступник начальника Хмельницького УПП

1 хв читати
Патрульну поліцію Харківської області очолила заступник начальника Хмельницького УПП

Перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький представив особовому складу нову керівницю управління патрульної поліції (УПП) в Харківській області. Нею стала 31-річна старший лейтенант поліції Олена Стрижак.

"У своїй роботі Олена неодноразово доводила, що є справжнім професіоналом, показала свої лідерські здібності. Це командир, який завжди буде разом з вами, і прислухається до кожного підлеглого. Вона вимоглива, але завжди приєднається до вирішення будь-якої проблеми і готова до спілкування", - цитує Білошицького прес-служба.

Стрижак 31 рік. У патрульній поліції з 2015 року. Несла службу в Дніпрі. Починала з патрулювання на лінії, потім обіймала посаду командира роти, а згодом і командира батальйону. З жовтня 2018 року працювала в Хмельницькому, де була заступником начальника управління - начальником відділу чергової служби управління патрульної поліції.

Як повідомлялося, на початку грудня 2019 року начальник управління патрульної поліції в Харківській області Размік Оганісян, який керував УПП з середини серпня 2018 року, і його заступник звільнилися за власним бажанням.

"Виконуючим обов'язки начальника був призначений заступник начальника управління-начальник відділу моніторингу та аналітичного забезпечення Василь Орленко", - повідомили в прес-службі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА