06:55 18.01.2020

Київська влада закликала українців мінімізувати використання особистого транспорту

1 хв читати
Київська влада закликала українців мінімізувати використання особистого транспорту

У Київській міській державній адміністрації закликали українців мінімізувати використання особистого транспорту для зниження забруднення повітря, повідомила прес-служба КМДА.

"Кращим шляхом для зниження забруднення повітря в такі періоди є мінімізація використання приватного транспорту, а натомість - використання громадського транспорту, особливо в години пік", - йдеться в повідомленні.

У повідомленні прес-служби підкреслили, що Центральна геофізична обсерваторія ім. Б.Срезневського за 16 січня 2020 року зафіксувала перевищення середньодобових концентрацій забруднюючих речовин діоксиду азоту та сірчистого ангідриду в місцях скупчення автомобільного транспорту (пл. Бессарабська, пл. Деміївська, бульвар Лесі Українки).

"За прогнозами Укргідрометцентру, погодні умови сприяють накопиченню шкідливих часток. Все зміниться після випадання опадів, посилення вітру і зниження температури", - сказано в повідомленні.

Як зазначається, необхідно уникати прогулянок поблизу автомобільних магістралей, проводити вологе прибирання і збільшити кількість споживання води.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА