11:30 18.01.2020

У Києві правоохоронці проводять перевірку за фактом незаконного утримання 11 малолітніх дітей

2 хв читати

У Києві правоохоронці проводять перевірку за фактом незаконного утримання 11 малолітніх дітей у так званому "дитячому садку", який не має дозвільних документів і не відповідає санітарно-гігієнічним вимогам.

Як повідомив відділ комунікації поліції Києва, до Подільського управління поліції надійшло анонімне повідомлення про те, що в приватному будинку на вулиці Достоєвського незаконно функціонує дитячий садок, де перебувають понад 10 дітей.

За зазначеною адресою виїхали начальник Подільського управління поліції Владислав Іщенко, голова Подільської районної державної адміністрації Віктор Смирнов, слідчо-оперативна група територіального підрозділу та соціальні служби.

"На місці поліцейські виявили 11 малолітніх, які перебували на вулиці. Чоловік, який був поруч, при появі правоохоронців одразу завів дітей в будинок і від спілкування відмовився", - наголошується в повідомленні.

Як розповів начальник Подільського управління поліції, поліцейські у зв'язку з невідкладним обшуком потрапили всередину, де крім чоловіка виявили ще двох жінок, які не мали причетності до малолітніх.

"Ми встановили, що перебування дітей у цьому приміщенні становить для них небезпеку - недотримання санітарно-гігієнічних вимог, відсутність відповідної пожежної безпеки, невідповідність норм харчування", - зазначив Іщенко.

Він також розповів, що дітей передали батькам, яких поліцейські викликали на місце для з'ясування обставин.

"Надалі співробітники сектору ювенальної превенції перевірять зазначені сім'ї з метою встановити причини, які штовхають батьків залишати своїх дітей у невідповідних для цього умовах", - пояснив начальник Подільського управління поліції.

За цим фактом слідчий відділ Подільського управління поліції розпочав кримінальне провадження за ч.3 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін до десяти років.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У результаті денного обстрілу Харкова пошкоджено гаражі, постраждалих немає - Синєгубов

Ворог завдав ракетного удару по інфраструктурі Шостки Сумської області – ОВА

У Дніпровському районі внаслідок обстрілу РФ загинув чоловік - ОВА

Зеленський: Путін боїться нас дуже сильно, тому що не впевнений у собі. Упевнені та сміливі люди не погрожують цивілізації ядерною зброєю

Авіація партнерів могла б збивати російські ракети, які летять по Україні та сусідах - Зеленський

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА