09:10 21.01.2020

На Харківщині поблизу держкордону затримано групу мисливців без дозволу на полювання - Держприкордонслужба

1 хв читати
На Харківщині поблизу держкордону затримано групу мисливців без дозволу на полювання - Держприкордонслужба

У Харківській області прикордонники затримали групу місцевих жителів, що незаконно полювали в прикордонній смузі, повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

"За порушення правил прикордонного режиму та використання об'єктів тваринного світу на громадян складено матеріали про адміністративні правопорушення", - повідомляє прес-служба Східного регіонального управління Держприкордонслужби України.

Завдяки камерам відеоспостереження прикордонний наряд помітив трьох осіб у районі с. Артільного, які прямували вглиб території України з боку кордону. Висунувшись на перехоплення, прикордонники затримали трьох громадян України, жителів прикордоння. Вони полювали в прикордонній смузі, не отримавши відповідного дозволу і не поінформувавши підрозділ Держприкордонслужби України.

Відповідно до Положення про прикордонний режим, затвердженого постановою КМУ від 27 липня 1998 №1147, полювання в прикордонній смузі здійснюється з обов'язковим інформуванням розпорядником полювання або особисто мисливцем органів або підрозділів Держприкордонслужби України, в межах відповідальності яких відбуватиметься полювання. Інформування здійснюється письмово не пізніше ніж за 24 години до початку полювання. У смузі між лінією держкордону та лінією прикордонних інженерних споруд полювати заборонено.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА