14:20 21.01.2020

У Дніпрі ДБР затримало на хабарі у 50 тис. грн оперуповноваженого Нацполіції

1 хв читати
У Дніпрі ДБР затримало на хабарі у 50 тис. грн оперуповноваженого Нацполіції

Слідчі Державного бюро розслідувань затримали оперуповноваженого Управління стратегічних розслідувань у Дніпропетровській області ДСР Національної поліції України за вимагання та одержання неправомірної вигоди у розмірі 50 тис. грн.

"За попередньою інформацією, правоохоронець вимагав у громадянина гроші за непритягнення до кримінальної відповідальності, пов'язаної зі збутом наркотичних речовин, які було знайдено під час санкціонованого обшуку. У разі сплати всієї суми "винагороди" правоохоронець обіцяв замінити вміст пакетів із наркотичними речовинами на цукрову пудру та повідомив, що планує передати неправомірну вигоду керівництву Дніпровського відділу поліції", - повідомляє прес-служба ДБР у вівторок.

Однак оперуповноваженого затримали правоохоронці у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України під час одержання неправомірної вигоди.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Дніпропетровської області. Розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України

Наразі тривають слідчі дії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА