15:23 21.01.2020

Правоохоронці розслідують факти розкрадання під час будівництва казарм для військовослужбовців в Одеській області

1 хв читати

Офіс Генерального прокурора повідомляє, що інформацію, наведену у публікації на інтернет-ресурсі "Думская", про неналежне будівництво житла для військовослужбовців у смт Чорноморському Одеської області розслідують у рамках кримінального провадження.

"Повідомляємо, що за процесуального керівництва військової прокуратури Південного регіону України слідчі поліції здійснюють досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами завищення вартості та обсягів робіт підрядними організаціями під час будівництва п’яти казарм поліпшеного типу в військовому містечку в смт Чорноморському Одеської області (ч. 2 ст. 364 КК України)", - повідомляє прес-служба Офісу генпрокурора у вівторок.

Прокуратура також здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні щодо завищення обсягів і вартості виконаних робіт підрядною організацією під час будівництва фізкультурно-оздоровчого комплексу в військовому містечку Дачне-2, який розташований у с. Дачному Одеської області (ч. 2 ст. 364, ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України).

Наразі у зазначених кримінальних провадженнях проводиться комплекс слідчих, процесуальних дій, призначено та отримано висновки низки судових експертиз, які встановили порушення під час будівництва об'єктів в особливо великих розмірах.

За результатами отриманих висновків судових експертиз і аналізу зібраних доказів буде ухвалено рішення про достатність даних для притягнення посадових осіб до кримінальної відповідальності.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ППО знищила одну ворожу ракету та три розвідувальні БПЛА

Зеленський заслухав доповіді Сирського та Умєрова

Зеленський подякував американцям, які працюють на оборонних підприємствах

За добу ворог завдав 13 ракетних та 51 авіаудар, обстріляв понад 110 населених пунктів України

ЗС України відбили 18 ворожих атак на лиманському напрямку, 13 – на бахмутському

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

Умєров подякував США за підписаний пакет законів: Життєво важливий крок у зміцненні здатності захищати нашу незалежність

Рішення про призупинення консульських послуг для українських чоловіків мобілізаційного віку за кордоном спрямоване на забезпечення справедливості - Кулеба

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

Байден: Буквально в найближчі кілька годин ми почнемо відправляти в Україну військову допомогу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА